ESSA Glas flyttar till Örebro

1 mars flyttar vi till nya lokaler på Vattenverksgatan 2 i Örebro. Ombyggnationer pågår nu för fullt av nya kontorslokaler samt anpassning av montagehallen.

Traversen Sollentuna

IMG_1613

Loftgångsskärmen i projekt Kv. Traversen har växt fram under hösten. I vårt uppdrag har vi också levererat entrépartier samt tillhörande skrämtak.

Galleriagången Stockholm

20151110_103714 20151110_103635

Nu har Le Croissant öppnat i Gallerian. Här har vi levererat butiksfronter, vikvägg samt ett glasräcke med tillhörande körsbärshandledare. Fler butiker färdigställs löpande under vinter. Flertalet har HSW vikväggar i kombination med våra egna glasräcken / glasfronter.

Kv. Trollhätten T32 – ”Gallerian”

20151117_142539

Nu börjar färdigställandet av fasaderna på vårt projekt T32, Gallerian Stockholm. I anslutning till att ställningen rives slutmonterar vi vår stenfasad på den bakomliggande Curtain-wall fasad.

Kv. Modemet Hus 8

Nu i början på mars har vi nått tätt hus enligt plan och fortsätter med montage av fyllningsglas. Hus 9 är sedan januari besiktat och klart.

IMG_1040

Nyanställning hos ESSA Glas & Aluminium AB

Vi kommer att förstärka vår kalkylavdelningen och välkomnar Erik Pargell den 1 oktober till kontoret i Kumla. Erik kommer att hantera och ansvara för vår kalkyldel, och med denna satsning hoppas vi kunna öka servicegraden till våra kunder i offertstadiet.

Nyanställningar vid fabriken i Kumla

Under första halvåret av 2014 har ESSA Glas & Aluminium förstärkt produktionsenheten i Kumla med ett flertal rutinerade medarbetare. Vi har under våren välkomnat Jennie Levander som ekonomiansvarig i företaget.

Fabrik Kumla

ESSA Glas – Ny adress

1 oktober 2013 flyttade vi till Ymergatan 5 i Kumla. Under hösten kommer vi att komma in i de renoverade lokalerna succesivt och 16 december är vi helt inflyttade.